Fillmore High School

Skip to main content
Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:05 AM 9:00 AM 55 min
Pass 9:00 AM 9:05 AM 5 min
2nd 9:05 AM 9:55 AM 50 min
Break 9:55 AM 10:05 AM 10 min
Pass 10:05 AM 10:10 AM 5 min
3rd 10:10 AM 11:00 AM 50 min
Pass 11:00 AM 11:05 AM 5 min
4th 11:05 AM 11:55 AM 50 min
Lunch 11:55 AM 12:35 PM 40 min
Pass 12:35 PM 12:40 PM 5 min
5th 12:40 PM 1:30 PM 50 min
Pass 1:30 PM 1:35 PM 5 min
6th 1:35 PM 2:25 PM 50 min
Rally 2:25 PM 3:02 PM 37 min